dimarts, 26 d’octubre del 2010

Per als escèptics que encara no creuen en la revolució tecnològica

       La transformació i el progrés de la tecnologia ja és una realitat. Estem vivint un canvi tan radical que potser que a alguns els done una mica de vertigen. Dic açò perquè a mi també em van impressionar els primers mòbils amb color, he viscut l'arribada d'Internet (aquell que et ficava nerviós de tan lent com anava), he vist els primers passos de les pantalles tàctils, i mai haguera imaginat que es podrien fer uns videojocs tan extremadament realistes. Poc a poc (i sovint no tan poc a poc), la tecnologia va millorant i tot allò que no ho fa i es queda obsolet, desapareix. Per això, em pregunte: On acabarà tot açò? Quant ens queda per veure? O millor dit, que passarà amb tot allò que no es modernitze? No podent deixar córrer el tema, vaig decidir buscar una mica sobre tot açò.
Així, investigant sobre tots els canvis tecnològics que estem vivint, vaig trobar un vídeo que reflexa perfectament aquesta revolució. Explica què ha passat durant aquests últims anys i tot el que l'ésser humà ha creat amb la seua intel·ligència i capacitat. Fa un recorregut històric explicant el procés que ha seguit i està seguint les noves tecnologies de la comunicació, i a més a més, mostra un diagnòstic del que ocorrerà d'ací uns anys, si tot funciona com fins ara.
Personalment, el considere interessant. El dedique a aquella gent que encara no es creu que les noves tecnologies estan canviant i van a canviar el món de forma radical.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada